top of page
Afbraakwerken

Uw partner in afbraakwerken in Limburg en de Kempen

VOLLEDIGE OF GEDEELTELIJKE SLOOPWERKEN

Slopen is specialistenwerk. Bij het afbreken en ontmantelen van een constructie moet met heel wat zaken worden rekening gehouden wat betreft de veiligheid. Daarom laat u het slopen van gebouwen beter over aan een professional. Berkmans in Lommel is een betrouwbare partner bij het uitvoeren van zowel volledige als gedeeltelijke sloopwerken. Alle werken worden uitgevoerd door een ervaren en gemotiveerd team dat met de nodige zorgvuldigheid en een aangepaste benadering zorgt voor de gedeeltelijke afbraak van uw woning of een volledige sloop van een constructie. 


Ieder sloopproject is anders, waardoor we onze benadering volledig laten afhangen van het doel van de afbraak. Door gebruik te maken van professioneel materiaal zoals de laatste nieuwe gereedschappen en sloopkranen verloopt alles volgens de veiligheids- en milieuvoorschriften. Tijdens het slopen sorteren we alvast zorgvuldig de materialen waardoor we deze vlot kunnen afvoeren en verwerken tot volwaardige bouwgrondstoffen. 

Afbraakwerken
Afbraakwerken

AFBRAAKWERKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Ontmanteling van constructies, afbraak na brand of het verwijderen van bomen en struiken. Wat het afbraakproject is en wat het doel is van de sloopwerken bepaalt de specifieke aanpak. Ons team komt graag eerst langs om de sloopwerken in te schatten en een plan op te stellen wat betreft de werkwijze. Onze specialisten krijgen zo een beeld van de situatie en uw wensen, waarna we een offerte op maat kunnen opstellen. Berkmans staat open voor diverse soorten afbraakwerken. Van industriële afbraak tot gedeeltelijke afbraak van woningen of het strippen van de binnenkant van een pand, het kan allemaal.

Afbraakwerken

WENST U MEER TE WETEN TE KOMEN OVER DE MOGELIJKHEDEN QUA SLOOPWERKEN?

NEEM CONTACT OP MET BERKMANS IN LOMMEL

bottom of page