top of page
Realiseren van openbare of private infrastructuurwerken

Realisatie van openbare en private infrastructuurwerken in regio Limburg  en de Kempen

PARTICULIERE EN INDUSTRIËLE INFRASTRUCTUURWERKEN

Wilt u een parking aanleggen bij uw bedrijf of woning? Of misschien wenst u riolering aan te leggen of regenwater op te vangen met ondergrondse regenwaterputten? Berkmans in Lommel helpt u graag met het uitvoeren van particuliere en industriële infrastructuurwerken. Ons team neemt bij de aanleg van parkings in klinkers, asfalt, beton, steenpuin of grind het volledige project in handen. We zorgen tevens voor een goed werkend afwateringssysteem, zoals betongoten of aquadrains, zodat u wateroverlast voorkomt. Ook voor het opvangen van regenwater kunt u bij ons terecht. Hier is het mogelijk om een ondergronds overrijdbaar opvangbekken te installeren die onder uw parking kan komen te liggen.

Vervangen van ondergrondse regenwaterputten
Infrastructuurwerken op uw terrein

OPENBARE INFRASTRUCTUURWERKEN

Berkmans heeft niet alleen ervaring in het realiseren van particuliere en industriële infrastructuurwerken, maar ook bij het uitvoeren van openbare wegenwerken. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw wegdek of fietspad of het vervangen van een bestaande straat, Berkmans neemt alles van de wegeniswerken voor zijn rekening. Zo breken we de weg open, voeren we freeswerk uit en breken we het beton ter plaatse. Zelfs de af- en aanvoer van steenslag valt binnen onze service. 

Vervolgens plaatsen we riolering, asfaltering en plaatsen we keerwanden en betonnen vloerplaten. Ons team neemt ook de afwerking op zich. Van asfaltverharding tot het plaatsen van straatverlichting, vuilnisbakken en banken.

  • Aanleg van parkings

  • Plaatsen van borduren en afwateringssystemen

  • Plaatsen van opvang van regenwater

  • Aanleg en aansluiting riolering

  • Uitvoeren van openbare wegeniswerken

Plaatsen van borduren
Aanleg en aansluiting riolering

WILT U EEN BEROEP DOEN OP DE DIENSTEN VOOR HET UITVOEREN VAN INFRASTRUCTUURWERKEN VAN BERKMANS IN LOMMEL?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN OFFERTE

bottom of page