top of page
Professionele grondwerken in uitvoer

Professionele grondwerken in regio Limburg en Kempen

UITVOEREN VAN GRONDWERKEN

Als bedrijf zijn we doorheen de jaren flink gegroeid. Onze jarenlange expertise in de sector heeft ervoor gezorgd dat we onze activiteiten hebben kunnen uitbreiden om een antwoord te bieden op de vraag van onze klanten. Waar we ons aanvankelijk richtten op kleinere grondwerkprojecten zijn we vandaag de dag ook beschikbaar voor het uitvoeren van grotere grondwerken. Mede door het uitvoeren van diverse investeringen beschikken we bij Berkmans over professioneel materieel en de nodige expertise om bouw- en bedrijfsterreinen bouwrijp te maken, grondsaneringen uit te voeren of grondstabilisatie door te voeren.

 

Ons team staat klaar voor het realiseren van projecten van zowel particulieren als bedrijven in de regio Limburg en de Kempen.

Uitvoeren van grondwerken
Van uitgraven tot nivelleringswerken

VAN UITGRAVINGEN TOT NIVELLERINGSWERKEN

Heeft u bouwplannen of wilt u een stuk grond gelijk maken voor het aanleggen van een tuin? Reken op een ervaren grondwerker als Berkmans voor het uitvoeren van grondwerken in regio Limburg en de Kempen. Ons team maakt terreinen bouwrijp, inclusief het ontbossen ervan. Indien gewenst voeren we uitgravingen uit van bouwputten en kelders voor de bouw van uw bedrijf of woning. 


Door te kiezen voor Berkmans bent u verzekerd van de beste partner voor een solide basis van uw bouwproject. Ook voor het nivelleren van terreinen en stukken grond mag u een beroep doen op onze expertise. Met gps-gestuurde machines maken we de grond perfect effen. Het is ook mogelijk om hiervoor, of voor het ophogen van bouwgronden, zand of teelaarde aan te leveren. Naast zand en aarde leveren we ook grind, split, dolomiet en meer. 

Expert in het uitvoeren van grond- en nivelleringswerken

HEEFT U NOOD AAN EEN ERVAREN EXPERT VOOR HET UITVOEREN VAN GROND- OF NIVELLERINGSWERKEN?

VRAAG BERKMANS IN LOMMEL VOOR EEN OFFERTE

bottom of page